606/2012

Annettu Helsingissä 8 päivänä marraskuuta 2012

Valtioneuvoston asetus kansainvälistä taksiliikennettä tiellä koskevan Ruotsin kanssa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta sekä sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta ja sopimuksen soveltamisesta annetun lain voimaantulosta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään kansainvälistä taksiliikennettä tiellä koskevan Ruotsin kanssa tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta ja sopimuksen soveltamisesta annetun lain 9 §:n nojalla:

1 §

Kansainvälistä taksiliikennettä tiellä koskeva Ruotsin kanssa Reykjavikissa 29 päivänä elokuuta 2011 tehty sopimus tulee voimaan 25 päivänä marraskuuta 2012 niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen ja lain mainitun sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta ja sopimuksen soveltamisesta 2 päivänä lokakuuta 2012 ja tasavallan presidentti 19 päivänä lokakuuta 2012.

2 §

Sopimuksen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Kansainvälistä taksiliikennettä tiellä koskevan Ruotsin kanssa tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta ja sopimuksen soveltamisesta annettu laki (559/2012) tulee voimaan 25 päivänä marraskuuta 2012.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 25 päivänä marraskuuta 2012.

  Helsingissä 8 päivänä marraskuuta 2012

Liikenneministeri
Merja Kyllönen

Hallitusneuvos
Irja Vesanen-Nikitin

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.