53/1983

Annettu Helsingissä 14 päivänä tammikuuta 1983

Asetus asevelvollisuuslain soveltamisesta annetun asetuksen 109 §:n muuttamisesta

Puolustusministerin esittelystä muutetaan asevelvollisuuslain soveltamisesta 26 päivänä tammikuuta 1951 annetun asetuksen 109 §, sellaisena kuin se on 20 päivänä helmikuuta 1981 annetussa asetuksessa (141/81), näin kuuluvaksi:

109 §

Asevelvollisella on, sen mukaan kuin puolustusministeriö tulo- ja menoarvion rajoissa määrää, oikeus palvelusaikanaan vakinaisessa väessä saada edes takainen matka tai matkakustannusten korvaus vähintään yhtä lomamatkaa varten kotipaikkakunnalleen taikka jostakin eurooppalaisesta valtiosta vakinaiseen palvelukseen tulleella kyseisessä valtiossa olevalle pysyvälle asuinpaikkakunnalleen. Muualla ulkomailla asuvalla asevelvollisella on sama oikeus vain matkan osalta Suomessa.


Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä helmikuuta 1983.

Helsingissä 14 päivänä tammikuuta 1983

Tasavallan Presidentti
MAUNO KOIVISTO

Puolustusministeri
Juhani Saukkonen

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.