93/2013

Utfärdad i Helsingfors den 31 januari 2013

Republikens presidents förordning om ikraftträdande av lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i det generella säkerhetsskyddsavtalet mellan Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige

I enlighet med republikens presidents beslut föreskrivs:

1 §

Lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i det generella säkerhetsskyddsavtalet mellan Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige (1083/2010) träder i kraft den 9 februari 2013.

2 §

Denna förordning träder i kraft den 9 februari 2013.

Genom denna förordning upphävs republikens presidents förordning om provisorisk tillämpning av lagen om sättande i kraft av de bestämmelser som hör till området för lagstiftningen i det generella säkerhetsskyddsavtalet mellan Danmark, Finland, Island, Norge och Sverige (1421/2010).

(Fördragstexten är publicerad i Finlands författningssamlings fördragsserie nr 11/2013)

Helsingfors den 31 januari 2013 

REPUBLIKENS PRESIDENT
SAULI NIINISTÖ

Undervisningsminister
Jukka Gustafsson

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.