1068/1995

Utfärdat i Helsingfors den 9 augusti 1995

Social- och hälsovårdsministeriets beslut om ändring av social- och hälsovårdsministeriets beslut beträffande de kommuner som 1995–1996 skall delta i ett försök med överföring av uppgifter som gäller utkomststöd

Social- och hälsovårdsministeriet har ändrat 1 § 1 mom i social- och hälsovårdsministeriets beslut av den 5 januari 1995 om de kommuner som 1995–1996 skall delta i ett försök med överföring av uppgifter som gäller utkomststöd (24/95) enligt följande:

1 §

I försöket med överföring av uppgifter som gäller utkomststöd har godkänts följande kommuner: Etseri, Forssa, Heinola, Ilomants, Imatra, Jalasjärvi, Joensuu, Joutsa, Kervo, Kittilä, Kumo, Lieksa, Orivesi. Parkano, Pello, Raumo, Reso, Ruukki, Salo, S:t Michel, S:t Michels landskommun, Somero, Tusby, Vaala, Viiala, Villmanstrand, Virolahli. Ylivieska. Yläne och Övertorneå.Detta beslut träder i kraft den 1 september 1995.

Helsingfors den 9 augusti 1995

Minister
Terttu Huttu

Överinspektör
Pekka Viljanen

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.