225/1989

Utfärdat i Helsingfors den 9 mars 1989

Statsrådets beslut om ändring av statsrådets beslut om fördelningsgrunder för och sökande av understöd ur det anslag som anvisats för nedsättning av transport-, distributions- och andra kostnader för tidningspressen

Statsrådet har vid föredragning från trafikministeriet beslutat ändra 1 punkten 2 mom. i sitt beslut av den 18 februari 1988 om fördelningsgrunder för och sökande av understöd ur det anslag som anvisats för nedsättning av transport-, distributions- och andra kostnader för tidningspressen (153/88) som följer:


Ett i riksdagen representerat partis minst en dag i veckan utkommande språkrör kan anses vara en sådan tidning som avses i detta beslut. Även av annat särskilt skäl kan understöd beviljas för nedsättning av transport-, distributions- och andra kostnader för egentlig tidning som utkommer färre än tre gånger i veckan.


Detta beslut träder i kraft den 15 mars 1989.

Helsingfors den 9 mars 1989

Trafikminister
Pekka Vennamo

Konsultativ tjänsteman
Jarmo Viljakainen

Finlex ® är en offentlig och gratis internettjänst för rättsligt material som ägs av justitieministeriet.
Innehållet i Finlex produceras och upprätthålls av Edita Publishing Ab. Varken justitieministeriet eller Edita svarar för eventuella fel i innehållet i databaserna, för den omedelbara eller medelbara skada som orsakas av att felaktig information används eller för avbrott i användningen av eller andra störningar i Internet.