31.12.2008

Päätös - Tiedoksianto - Valitusosoitus - Virkasuhde

Ammattikorkeakoulun menettely määräaikaisen virkasuhteen täyttämisessä

Kantelija oli ollut yksi kaupungin ylläpitämän ammattikorkeakoulun tietotekniikan tuntiopettajan viran hakijoista. Apulaisoikeuskanslerin sijainen piti annettujen lausuntojen perusteella selvitettynä, ettei kantelijalle ollut lähetetty viran täyttämistä koskevasta päätöksestä pöytäkirjanotetta valitusosoituksineen.

Kantelija oli viranhakijana asianosainen ja hänelle olisi tullut lähettää viran täyttämistä koskevasta päätöksestä pöytäkirjanote valitusosoituksineen kuntalain 95 §:n 1 momentin mukaisesti. Apulaisoikeuskanslerin sijainen kiinnitti ammattikorkeakoulun ja sen toimialajohtajan huomiota vastaisen varalle pöytäkirjan otteen ja valitusosoituksen lähettämisestä.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.