26.02.1999

Ulosotto - Kihlakuntauudistus - Työjärjestys

Ulosottoviraston työjärjestyksen vahvistaminen

Johtavan kihlakunnanvoudin huomiota on kiinnitetty siihen, että uuden organisaation aloittaessa toimintansa on hallinnon muutoksia koskevissa ongelmallisissakin tilanteissa oltava käytettävissä säännösten vaatimukset täyttävä työjärjestys.

Kihlakuntauudistuksen voimaantuloon 1.12.1996 liittyvä marraskuussa 1996 annettu ulosottoviraston väliaikainen työjärjestys oli ollut puutteellinen mm. siitä syystä, että kahden ulosottomiehen virastossa kihlakunnanvoutien työnjakoa ei ollut asianmukaisesti järjestetty. Tähän olivat vaikuttaneet organisaatiomuutoksen ylimenovaiheeseen liittyneet syyt sekä yhteistoiminnan vaikeudet henkilötasolla. Lääninhallituksen puututtua asiaan virastolle saatiin vahvistettua asianmukainen työjärjestys.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.