30.09.1993

Työvoimapoliittinen aikuiskoulutus - Hankintasopimuksen muuttaminen - Työvoimapiirin toimisto

Huomion kiinnittäminen työvoimapoliittisen aikuiskoulutuksen hankintasopimusten muuttamisessa noudatettavaan menettelyyn

Valtion tulo- ja menoarviossa 1993 oli työvoimapoliittisen aikuiskoulutuksen määrärahoja vähennetty mm. siten, että lomajaksojen koulutustukimenoihin ei ollut määrärahoja lainkaan. Sen vuoksi työministeriö oli edellyttänyt solmittujen koulutuksen hankintasopimusten muuttamista siten, että koulutusaikaan sisältyneet lomajaksot poistettiin ja koulutusaika vastaavasti lyheni. Uudenmaan läänin työvoimapiirin alueella sopimuksia ei ollut molemminpuolisesti muutettu, vaan asia oli hoidettu työvoimapiirin toimiston koulutuksen tuottajille lähettämällä kirjeellä, jotka olivat menetelleet kirjeessä edellytetyllä tavalla. Työvoimapiirin toimiston viranomaismenettely ei ollut hyväksyttävää.

L työvoimapoliittisesta aikuiskoulutuksesta 5 §
L työvoimapoliittisesta aikuiskoulutuksesta 11 §
L työvoimapoliittisesta aikuiskoulutuksesta 14 §

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.