12.11.1991

Lausunnon sisältö, päätöksen perustelut - Pellon metsityshakemuksen käsittely - Maatalouslautakunta, maatalouspiiri ja maatilahallitus

Maatalouslautakunnan, maaseutupiirin ja maatilahallituksen huomiota kiinnitetty metsityshakemuksen tarkempaan käsittelyyn

Maatalouslautakunta ei ollut antamassaan lausunnossa puoltanut metsityshakemusta, koska lähitilojen viljelijät olivat halukkaita ostamaan tai vuokraamaan puheena olevan peltoalueen. Lausunnossa ei kuitenkaan oltu tarkemmin mainittu, keitä nämä viljelijät olivat.

Maaseutupiirin hakemuksen johdosta antamasta päätöksestä ja maatilahallituksen valituksen johdosta antamasta päätöksestä, joilla hakemus oli hylätty, ei käynyt riittävän tarkoin selville ne syyt, joiden johdosta metsityksen olisi katsottava haittaavan olennaisella tavalla paikkakunnan maatilojen kehittämistä.

L maataloustuotannon tasapainottamisesta ja ohjaamisesta 19 a §
HallintomenettelyL 24 §

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.