25.03.1991

Tielautakunta - Pöytäkirjan oikeaksi todistaminen - Pöytäkirjaaminen

Tielautakunnan pöytäkirjasta annettavan jäljennöksen oikeaksitodistamisesta.

Kun yksityisistä teistä annetussa laissa tai asetuksessa ei ole säännöstä tielautakunnan toimituksessa laaditun pöytäkirjanotteen tai oikeaksi todistetun jäljennöksen antamisesta, tulee siinä tapauksessa sovellettavaksi mitä kunnallishallituksesta on säädetty. Jollei ohje- tai johtosäännöissä ole muuta määrätty, pöytäkirjanotteen todistaa oikeaksi puheejohtaja tai pöytäkirjanpitäjä.

Tielautakunnan toimituksessa laadittu pöytäkirja ei kaikin osin täyttänyt yksityisistä teistä annetun asetuksen 38 §:ssä säädettyjä vaatimuksia. Tielautakunnan puheenjohtajan huomiota kiinnitetty siihen miten lautakunnan pöytäkirjasta annettava jäljennös todistetaan virallisesti oikeaksi sekä siihen mitä seikkoja pöytäkirjasta on ilmettävä.

L yksityisistä teistä 54 § 6 mom
Kunnallislaki 35 § 2 mom
A yksityisistä teistä 38 §

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.