16.01.1991

Rakennuslupa - Muutettu asemapiirros ja lausunto - Rakennustarkastaja

Rakennuslautakunnan ja rakennustarkastajan huomiota kiinnitetty rakennuslupa-asian käsittelyssä ilmenneisiin puutteellisuuksiin ja epätarkkuuksiin

Rakennuslupaa oli haettu ja saatu kunnan rakennustoimistosta saadulla rakennuskaavaotteella, jossa ei ollut merkintää vuonna 1970 hyväksytyn rakennuskaavan muutoksen mukaisesta puistoalueesta. Asemapiirroksesta ei ilmennyt rakennuksen tarkka sijainti rakennuspaikalla. Rakennusluvan mukaan rakennus tuli sijaitsemaan osittain em. puistokaistan päällä.

Rakennus oli siirretty pois puistokaistalta ja asemapiirrosta oli muutettu. Lääninhallituksen hankkiman selvityksen mukaan rakennus ei näyttänyt sijaitsevan muutetunkaan asemapiirroksen mukaisella paikalla.

RakA 122 § 1 mom
RakA 137 § 1 mom
RakA 138 §
Suomen Rakentamismääräyskokoelma A 2 vuodelta 1976

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.