16.11.1990

Tielautakunta - Yksityistie - Järjestäytymätön tieyritys

Tielautakunnan huomiota kiinnitetty siihen oikeudelliseen eroon, mikä vallitsee tiekunnan ja järjestäytymättömän tieyrityksen asioiden hoitamisen välillä.

Tielautakunnan huomiota kiinnitetty siihen oikeudelliseen eroon, mikä vallitsee tiekunnan ja järjestäytymättömän tieyrityksen asioiden hoitamisen välillä, kun tielautakunta ei ollut eri yhteyksissä käsitellessään järjestäytymättömän tieyrityksen asioita huomannut, ettei tietä varten ollut perustettu tiekuntaa. Samoin kiinnitetty huomiota yksityistielain 70 §:ssä säädetyn määräajan noudattamiseen, kun lautakunta oli ottanut yksityistielain 69 §:n nojalla käsiteltäväkseen teiden yhdistämisasian ennen kuin 70 §:ssä säädetty määräaika oli kulunut siitä tieosakkaiden kokouksesta, jossa he olivat lausuneet asiasta.

YksityistieL 69 §
YksityistieL 70 §
YksityistieL 71 §
YksityistieL 72 §

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.