Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Tietosuojavaltuutetun toimiston tekemiä päätöksiä aletaan koota myös Finlexin tietokantaan

Merkittävimpiä tietosuojavaltuutetun toimiston tekemiä päätöksiä aletaan koota Finlexin tietokantaan. Tällä hetkellä palvelussa on noin 150 henkilötietolain aikaista päätöstä. Jatkossa myös tietosuoja-asetuksen mukaiset yleisesti merkittäviksi katsotut päätökset tullaan viemään Finlexiin, kuten myös Edilexiin.

Tietosuojavaltuutetun päätöksiä on aiemmin ollut mahdollista lukea tietosuojavaltuutetun toimiston omilta verkkosivuilta. Finlex-palvelussa päätökset löytyvät samasta osoitteesta muiden viranomaisten ja oikeuslaitoksen ratkaisujen kanssa. Tehokkaan hakutoiminnon avulla päätökset on myös entistä helpompi löytää aihealueittain.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.