Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Oikeusministeriön päivitettävät verkko-oppaat täydentyivät Lainlaatijan EU-oppaalla

Finlexissä julkaistavien ja päivitettävien säädösvalmistelun verkko-oppaiden sarja on täydentynyt Lainlaatijan EU-oppaalla.

Aiemmin Finlexissä on julkaistu Lainvalmistelun prosessiopas, ja se on otettu hyvin vastaan sekä käyttäjien että sisällön ylläpitäjien keskuudessa. Vuonna 2014 julkaistaan vielä kolmantena päivitettävänä verkko-oppaana Lainkirjoittajan opas.

Lainlaatijan EU-oppaassa käsitellään EU-oikeuden huomioon ottamista kansallisessa säädösvalmistelussa, ja se täydentää oikeusministeriön muita lainvalmistelua koskevia oppaita. Pääpaino on direktiivien ja muiden EU-säädösten kansallisessa täytäntöönpanossa.

Oikeusministeriö ei enää jatkossa julkaise säädösvalmistelun oppaista painettuja versioita, vaan niitä ylläpidetään ja päivitetään ainoastaan verkossa. Oikeusministeriö ottaa mielellään vastaan oppaitaan koskevia ehdotuksia.

Verkko-oppaat: http://julkaisut.finlex.fi/

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.