Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

Kalastuksenhoitomaksuun korotus

Kalastuksenhoitomaksu nousee ja on ensi vuoden alusta lukien 20 euroa kalenterivuodelta (nyt 15 euroa). Lyhytaikainen seitsemän vuorokauden maksu on ensi vuoden alusta lukien 6 euroa (nyt 5 euroa). Tasavallan presidentti vahvisti 5.12.2003 lain kalastuslain 88 §:n muuttamisesta, johon sisältyvät mainitut hinnankorotukset. Kalastuksenhoitomaksu suoritetaan maa- ja metsätalousministeriön tilille: Nordea 166030-101496.

Maa- ja metsätalousministeriö postittaa 5.12.2003 yli 300 000 kalastuksenhoitomaksukirjettä, jotka sisältävät saajan henkilökohtaisella viitenumerolla varustetun kalastuksenhoitomaksun tilisiirtolomakkeen sekä tietoa kalastukseen liittyvistä lupa-asioista. Kirjeen saavat kaikki kalastuksenhoitomaksurekisteriin kuuluvat sekä vuoden 2004 aikana 18 vuotta täyttävät henkilöt.

Kalastuksenhoitomaksunsa 31.5.2004 mennessä maksaneet saavat kalastuskortin postitse kotiinsa. Kalastuskortti on todistus maksetusta kalastuksenhoitomaksusta ja se kulkee kätevästi mukana kalavesillä. Kalastuskortit pyritään postittamaan kuukauden sisällä maksupäivästä. Kuitti maksutapahtumasta toimii todistuksena, kunnes kortti saapuu.

Kalastuksenhoitomaksurekisterin kokoaminen jatkuu edelleen. Kalastuksenhoitomaksurekisteriin voi ilmoittautua maa- ja metsätalousministeriön internetsivuilla osoitteessa: www.mmm.fi/kalastus.

Maa- ja metsätalousministeriö ylläpitää kalastuksenhoitomaksurekisteriä mm. kertyvien kalastuksenhoitomaksujen seurantaa ja jakamista sekä kalatalouden suunnittelua ja päätöksentekoa varten. Rekisterin tietoja voidaan käyttää myös kalatalouden edistämiseen sekä tilasto- ja tutkimustarkoituksiin. Lisäksi tietoja saadaan luovuttaa myös kalatalousalan suoramarkkinointiin.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.