Finlex.fi-sivuston kysely
Finlex.fi-sivustoa ollaan uudistamassa. Haluaisimme kuulla mielipiteesi siitä, mikä tällä hetkellä toimii hyvin ja mikä ei. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5 minuuttia.
Siirry kyselyyn: https://q.surveypal.com/Finlex.fi-kysely

11/2023

Annettu: Helsingissä 11.1.2023

Sosiaali- ja terveysministeriön ilmoitus Kansainvälisen rokoteinstituutin perustamisesta tehdyn sopimuksen liitteenä olevien sääntöjen muutoksen voimaantulosta

Sosiaali- ja terveysministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen rokoteinstituutin perustamisesta tehdyn sopimuksen (SopS 77 ja 78/2020) liitteenä olevien sääntöjen XI artiklaan 16 päivänä marraskuuta 2022 kansainvälisen rokoteinstituutin hallintoneuvoston päätöksellä tehty muutos on voimassa 16 päivästä marraskuuta 2022 niin kuin siitä on sovittu.

Muutos on saatavilla Yhdistyneiden kansakuntien sopimusrekisterissä https://treaties.un.org/ sekä sosiaali- ja terveysministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 11.1.2023

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.