74/2022

Annettu: Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 2022

Liikenne- ja viestintäministeriön ilmoitus alusten haitallisten kiinnittymisenestojärjestelmien rajoittamisesta vuonna 2001 tehdyn kansainvälisen yleissopimuksen 1 ja 4 liitteisiin muutosten voimaantulosta

Liikenne- ja viestintäministeriö ilmoittaa, että Lontoossa 17 päivänä kesäkuuta 2021 Kansainvälisen merenkulkujärjestön merellisen ympäristön suojelukomitean päätöslauselmalla MEPC.331(76) hyväksytyt alusten haitallisten kiinnittymisenestojärjestelmien rajoittamisesta vuonna 2001 tehdyn kansainvälisen yleissopimuksen (SopS 93/2010) 1 ja 4 liitteisiin tehdyt muutokset ovat Suomessa voimassa 1 päivästä tammikuuta 2023 alkaen.

Valtioneuvosto on hyväksynyt muutokset 9 päivänä kesäkuuta 2022.

Muutokset ovat kokonaisuudessaan nähtävinä ja saatavissa Liikenne- ja viestintäviraston kotisivuilla osoitteessa www.traficom.fi sekä Liikenne- ja viestintävirastossa, joka antaa niistä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 2022

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.