66/2022

Annettu: Helsingissä 19 päivänä lokakuuta 2022

Ympäristöministeriön ilmoitus kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen III liitteen muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen (SopS 112/2004) III liitteeseen Genevessä 15 päivänä kesäkuuta 2022 päätöksillä RC-10/6 ja RC-10/7 tehdyt muutokset tulevat voimaan 22 päivänä lokakuuta 2022, niin kuin niistä on sovittu.

Yleissopimuksen liitteen muutokset ovat nähtävissä ja saatavilla yleissopimuksen verkkosivuilla www.pic.int sekä ympäristöministeriössä, joka antaa niistä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 19 päivänä lokakuuta 2022

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.