55/2022

Annettu: Helsingissä 4.8.2022

Valtiovarainministeriön ilmoitus Alankomaiden kuningaskunnan kanssa Alankomaiden Antillien osalta automaattisesta tietojenvaihdosta säästöjen tuottamista korkotuloista tehdyn sopimuksen irtisanomisesta Sint Maartenin osalta

Valtiovarainministeriö ilmoittaa, että Alankomaat on 2 päivänä kesäkuuta 2022 päivätyllä nootillaan irtisanonut Suomen tasavallan ja Alankomaiden kuningaskunnan välillä Alankomaiden Antillien osalta automaattisesta tietojenvaihdosta säästöjen tuottamista korkotuloista kirjeenvaihdolla tehdyn sopimuksen (SopS 52 ja 77/2005) sen 13 artiklan mukaisesti, siltä osin kuin sopimus koskee Sint Maartenia. Irtisanominen tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 2023. Alankomaat on jo aiemmilla, 6 päivänä kesäkuuta 2017 ja 8 päivänä kesäkuuta 2018 päivätyillä nooteillaan irtisanonut sopimuksen siltä osin kuin se koskee Bonairea, Sabaa, Sint Eustatiusta ja Curaçaota ja näistä irtisanomisista on annettu tieto valtiovarainministeriön ilmoituksilla, jotka on julkaistu säädöskokoelman sopimussarjassa (SopS 54/2017 ja 44/2018). Sint Maartenia koskevan irtisanomisen myötä sopimus on tullut irtisanotuksi kaikkien niiden Alankomaiden kuningaskunnan osien osalta, jotka aiemmin muodostivat Alankomaiden Antillit.

Helsingissä 4.8.2022

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.