61/2021

Annettu: Helsingissä 9 päivänä syyskuuta 2021

Valtioneuvoston asetus sijoitusten edistämisestä ja suojelusta Viron kanssa tehdyn sopimuksen muuttamisesta ja irtisanomisesta tehdystä sopimuksesta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Sijoitusten edistämisestä ja vastavuoroisesta suojelusta Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välillä tehdyn sopimuksen (SopS 103 ja 104/1992) muuttamisesta ja irtisanomisesta Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välillä noottienvaihdolla 13 päivänä marraskuuta 2020 tehty sopimus tulee voimaan 18 päivänä syyskuuta 2021 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 18 päivänä syyskuuta 2021.

Tällä asetuksella kumotaan asetus Viron kanssa sijoitusten edistämisestä ja suojelusta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sen eräiden määräysten hyväksymisestä annetun lain voimaantulosta (1012/1992).

Helsingissä 9 päivänä syyskuuta 2021

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.