61/2019

Annettu: Helsingissä 12 päivänä elokuuta 2019

Ulkoministeriön ilmoitus Yhdistyneiden kansakuntien ja Suomen välillä voimavarojen antamisesta Yhdistyneiden kansakuntien operaatioon Libanonissa (UNIFIL) tehdyn yhteistyöpöytäkirjan tarkistuksista

Ulkoministeriö ilmoittaa, että tällä ilmoituksella julkaistaan voimavarojen antamisesta Yhdistyneiden kansakuntien operaatioon Libanonissa (UNIFIL) Yhdistyneiden kansakuntien ja Suomen välillä 29 päivänä syyskuuta 2006 tehtyyn yhteistyöpöytäkirjaan (SopS 88 ja 89/2006) 30 päivänä kesäkuuta 2017 Yhdistyneiden kansakuntien yleiskokouksen päätöslauselmalla A/RES/71/296 hyväksytyt tekniset tarkistukset. Päätöslauselma ja siihen liittyvät asiakirjat ovat nähtävillä ja saatavissa www.un.org.

Yhteistyöpöytäkirjan liitteisiin B, D, E ja H tehdyt tarkistukset, mukaan lukien 11 päivänä helmikuuta 2019 kirjeenvaihdolla tehty tarkistus liitteeseen B, ja uusi liite E2, ovat nähtävillä ja saatavissa Puolustusvoimain pääesikunnassa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 12 päivänä elokuuta 2019

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.