59/2019

Annettu: Helsingissä 11 päivänä heinäkuuta 2019

Valtioneuvoston asetus Maailman postiliiton yleissopimuksen päättöpöytäkirjasta, Maailman postiliiton perussopimuksen yhdeksännestä lisäpöytäkirjasta ja Maailman postiliiton yleisohjesäännön ensimmäisestä lisäpöytäkirjasta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään:

1 §

Istanbulissa 6 päivänä lokakuuta 2016 tehdyt Maailman postiliiton yleissopimuksen päättöpöytäkirja, Maailman postiliiton perussopimuksen yhdeksäs lisäpöytäkirja ja Maailman postiliiton yleisohjesäännön ensimmäinen lisäpöytäkirja ovat voimassa 1 päivästä tammikuuta 2018 niin kuin niistä on sovittu.

Tasavallan presidentti on hyväksynyt yleissopimuksen päättöpöytäkirjan, perussopimuksen yhdeksännen lisäpöytäkirjan ja yleisohjesäännön ensimmäisen lisäpöytäkirjan 12 päivänä huhtikuuta 2019. Hyväksymisestä on ilmoitettu Maailman postiliitolle 3 päivänä kesäkuuta 2019.

2 §

Yleissopimuksen päättöpöytäkirjan, perussopimuksen yhdeksännen lisäpöytäkirjan ja yleisohjesäännön ensimmäisen lisäpöytäkirjan määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 15 päivänä heinäkuuta 2019.

Helsingissä 11 päivänä heinäkuuta 2019

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.