91/2017

Annettu: Helsingissä 3 päivänä marraskuuta 2017

Liikenne- ja viestintäministeriön ilmoitus kansainvälisen meriliikenteen helpottamista koskevan vuoden 1965 yleissopimuksen liitteeseen tehtyjen muutosten voimaansaattamisesta

Liikenne- ja viestintäministeriö ilmoittaa, että Lontoossa 8 päivänä huhtikuuta 2016 Kansainvälisen merenkulkujärjestön meriliikenteen helpottamista käsittelevän komitean päätöslauselmalla FAL.12(40) hyväksytyt Kansainvälisen meriliikenteen helpottamista koskevaan vuonna 1965 tehdyn kansainvälisen yleissopimuksen (SopS 27/1967) liitteeseen tehdyt muutokset tulevat voimaan 1 päivänä tammikuuta 2018.

Valtioneuvosto on hyväksynyt muutokset 28 päivänä syyskuuta 2017.

Muutokset ovat kokonaisuudessaan nähtävissä ja saatavissa Liikenteen turvallisuusviraston kotisivuilla osoitteessa www.trafi.fi sekä Liikenteen turvallisuusvirastossa, joka antaa niistä tietoja myös suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 3 päivänä marraskuuta 2017

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.