69/2015

Annettu: Helsingissä 29 päivänä syyskuuta 2015

Oikeusministeriön ilmoitus kansainvälisiä rautatiekuljetuksia koskevan yleissopimuksen (COTIF), sellaisena kuin se on muutettuna Vilnassa 3 päivänä kesäkuuta 1999 tehdyllä pöytäkirjalla, liitteen B (CIM) muutosten voimaantulosta

Oikeusministeriö ilmoittaa, että valtioiden välisen kansainvälisten rautatiekuljetusten järjestön (OTIF) tarkistuskomissio on kokouksessaan 20 päivänä huhtikuuta 2015 päättänyt muuttaa kansainvälisiä rautatiekuljetuksia koskevan yleissopimuksen (COTIF), sellaisena kuin se on muutettuna Vilnassa 3 päivänä kesäkuuta 1999 tehdyllä pöytäkirjalla, liitteen B (CIM—Yhtenäiset oikeussäännökset sopimuksesta tavaran kansainvälisestä rautatiekuljetuksesta) 6 artiklan 7 §:ää. Muutos tulee voimaan 1 päivänä toukokuuta 2016.

Määräys on nähtävänä ja saatavissa englanninkielisenä osoitteessa

http://www.otif.org/en/law/revision-committee/notification-texts.html ja oikeusministeriössä, joka myös tarvittaessa antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 29 päivänä syyskuuta 2015

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.