49/2015

Valtioneuvoston asetus veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta Brunein kanssa tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta ja sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain voimaantulosta

Valtioneuvoston päätöksen mukaisesti säädetään veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta Brunein kanssa tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annetun lain (595/2012) 2 §:n nojalla:

1 §

Veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta Suomen tasavallan hallituksen ja Hänen Majesteettinsa Brunei Darussalamin Sulttaanin ja Yang Di-Pertuanin hallituksen välillä Pariisissa 27 päivänä kesäkuuta 2012 tehty sopimus on voimassa 1 päivästä toukokuuta 2015 alkaen niin kuin siitä on sovittu.

Eduskunta on hyväksynyt sopimuksen 2 päivänä lokakuuta 2012 ja tasavallan presidentti 2 päivänä marraskuuta 2012. Hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 1 päivänä huhtikuuta 2015.

2 §

Sopimuksen muut kuin lainsäädännön alaan kuuluvat määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Veroasioita koskevasta tiedonvaihdosta Brunein kanssa tehdyn sopimuksen lainsäädännön alaan kuuluvien määräysten voimaansaattamisesta annettu laki (595/2012) tulee voimaan 17 päivänä kesäkuuta 2015. Ahvenanmaan maakuntapäivät on hyväksynyt lain voimaantulon maakunnassa.

4 §

Tämä asetus tulee voimaan 17 päivänä kesäkuuta 2015.

Helsingissä 11 päivänä kesäkuuta 2015

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.