33/2013

Annettu: 26.02.2013

Ympäristöministeriön ilmoitus kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen liitteen III muutoksen voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen (SopS 112/2004) liitteeseen III Genevessä 24 päivänä kesäkuuta 2011 tehty muutos on voimassa 24 päivästä lokakuuta 2011, niin kuin siitä on sovittu.

Muutos on nähtävänä ja saatavissa ympäristöministeriön määräyskokoelmassa www.finlex.fi sekä ympäristöministeriössä, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 26 päivänä helmikuuta 2013

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.