29/2013

Annettu: 26.02.2013

Liikenne- ja viestintäministeriön ilmoitus merenkulkijoiden koulutusta, pätevyyskirjoja ja vahdinpitoa koskevan yleissopimuksen liitteen sekä sopimukseen liittyvän säännöstön A osan voimaantulosta

Liikenne- ja viestintäministeriö ilmoittaa, että Manilassa 25 päivänä kesäkuuta 2010 hyväksytty kansainvälisen merenkulkijoiden koulutusta, pätevyyskirjoja ja vahdinpitoa koskevan vuoden 1978 yleissopimuksen liite sekä merenkulkijoiden koulutusta, pätevyyskirjoja ja vahdinpitoa koskevan säännöstön A osa tulevat voimaan 1 päivänä maaliskuuta 2013. Valtioneuvosto on hyväksynyt liitteen sekä säännöstön A osan 21 päivänä helmikuuta 2013.

Merenkulkijoiden koulutusta, pätevyyskirjoja ja vahdinpitoa koskevan yleissopimuksen liite ja säännöstön A osa on nähtävänä Liikenteen turvallisuusviraston sivuilla www.trafi.fi sekä saatavissa Liikenteen turvallisuusvirastosta, joka antaa siitä myös tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 26 päivänä helmikuuta 2013

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.