89/2010

Annettu: 17.09.2010

Tasavallan presidentin asetus Viktoria-järven valuma-alueen kestävän kehityksen edistämisestä tehdyn kumppanuussopimuksen voimaansaattamisesta

Tasavallan presidentin päätöksen mukaisesti, joka on tehty ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ulkomaankauppa- ja kehitysministerin esittelystä, säädetään:

1 §

Viktoria-järven valuma-alueen kestävän kehityksen edistämisestä Arushassa 24 huhtikuuta 2001 tehty kumppanuussopimus tulee voimaan 1 päivänä lokakuuta 2010 niin kuin siitä on sovittu.

Tasavallan presidentti on päättänyt kumppanuussopimukseen liittymisestä 11 päivänä kesäkuuta 2010 ja sitä koskeva liittymiskirja on talletettu Itä-Afrikan yhteisön sihteeristön huostaan 1 päivänä syyskuuta 2010.  

2 §

Kumppanuussopimuksen määräykset ovat asetuksena voimassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1päivänä lokakuuta 2010.

Helsingissä 17 päivänä syyskuuta 2010

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.