78/2008

Annettu: 18.06.2008

Maa- ja metsätalousministeriön ilmoitus kokeellisiin ja muihin tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien selkärankaisten eläinten suojelemiseksi vuonna 1986 tehdyn eurooppalaisen yleissopimuksen muutosten voimaantulosta

Maa- ja metsätalousministeriö ilmoittaa, että kokeellisiin ja muihin tieteellisiin tarkoituksiin käytettävien selkärankaisten eläinten suojelemiseksi tehtyyn eurooppalaiseen yleissopimukseen (SopS 85/1990) 22 päivänä kesäkuuta 1998 hyväksytyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 22 päivänä huhtikuuta 1999 ja joita koskeva hyväksymiskirja on talletettu Euroopan neuvoston pääsihteerin huostaan 9 päivänä kesäkuuta 1999, ovat voimassa 2 päivästä joulukuuta 2005 lukien.

Muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa maa- ja metsätalousministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 18 päivänä kesäkuuta 2008

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.