112/2005

Annettu: 22.12.2005

Ympäristöministeriön ilmoitus kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehdyn Rotterdamin yleissopimuksen liitteen III muutosten voimaantulosta

Ympäristöministeriö ilmoittaa, että kansainvälisen kaupan kohteina olevia tiettyjä vaarallisia kemikaaleja ja torjunta-aineita koskevan ilmoitetun ennakkosuostumuksen menettelystä tehtyyn Rotterdamin yleissopimukseen (SopS 112/2004) Genevessä 24 päivänä syyskuuta 2004 tehdyt liitteen III muutokset tulevat monokrotofossin ja parationin osalta voimaan 1 päivänä tammikuuta 2006. Muilta osin liitteen III muutokset ovat voimassa 1 päivästä helmikuuta 2005, niin kuin siitä on sovittu. Muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa ympäristöministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja.

Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 2005

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.