4/1998

Alkuperäinen sopimus: 40/1984

Ulkoasiainministeriön ilmoitus kannettavien ampuma-aseiden tarkastusleimojen vastavuoroista hyväksymistä koskevalla sopimuksella perustetun pysyvän kansainvälisen komission tekemien päätösten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että kannettavien ampuma-aseiden tarkastusleimojen vastavuoroista hyväksymistä koskevalla sopimuksella (SopS 40/1984) perustetun pysyvän kansainvälisen komission (C.I.P.) 24. istuntokaudellaan kesäkuussa 1996 tekemät päätökset XXIV-2-19, 21 ja 22 ovat pysyvän kansainvälisen komission ohjesäännön 8 artiklan mukaisesti voimassa 1 päivästä syyskuuta 1997 lukien.

Päätökset ovat nähtävinä ja saatavissa kauppa- ja teollisuusministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 12 päivänä tammikuuta 1998

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.