96/1996

PÖYTÄKIRJA

Allekirjoittaessaan Suomen tasavallan hallituksen ja Korean tasavallan hallituksen välisen lentoliikennesopimuksen allekirjoittaneet ovat sopineet seuraavasta määräyksestä, joka on tämän sopimuksen erottamaton osa.

Tämän sopimuksen 5 ja 15 artiklan soveltamisen osalta kummankin sopimuspuolen tulee myöntää toisen sopimuspuolen nimetyille lentoyhtiöille oikeudenmukainen ja yhtäläinen kohtelu, joka on yhtä suotuisa kuin sen kansallisille lentoyhtiöilleen tai minkään kolmannen osapuolen lentoyhtiöille on myöntämä kohtelu sen mukaan, kumpi on suotuisampi toisen sopimuspuolen nimetyille lentoyhtiöille.

Tehty Söulissa 12. päivänä marraskuuta 1996 kahtena suomen-, korean- ja englanninkielisenä kappaleena kaikkien tekstien ollessa yhtä todistusvoimaisia. Tulkintaerimielisyyksien sattuessa noudatetaan englanninkielistä tekstiä.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.