70/1996

Annettu: 3.10.1996

Asetus Viron kanssa laittomasti maahan saapuneiden ja maassa oleskelevien henkilöiden takaisinottamisesta tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Tallinnassa 22 päivänä syyskuuta 1995 Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välillä laittomasti maahan saapuneiden ja maassa oleskelevien henkilöiden takaisinottamisesta tehty sopimus,jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt 26 päivänä helmikuuta 1996 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 3 päivänä syyskuuta 1996, tulee voimaan 3 päivänä lokakuuta 1996 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen 10 artiklassa tarkoitettuja toimivaltaisia viranomaisia ovat Suomessa poliisi, rajavartiolaitos ja ulkomaalaisvirasto.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 3 päivänä lokakuuta 1996.

Helsingissä 20 päivänä syyskuuta 1996

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.