2/1996

Alkuperäinen sopimus: 42/1976

Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen ja Kanadan välisen siirrettyjen ydinmateriaalien, laitteiden, laitoksien ja tietoaineiston käyttöä koskevan sopimuksen soveltamista koskevan sopimuksen voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että Suomen ja Kanadan välillä 21 päivänä joulukuuta 1995 noottienvaihdolla tehty sopimus Suomen ja Kanadan välisen siirrettyjen ydinmateriaalien, laitteiden, laitoksien ja tietoaineiston käyttöä koskevan sopimuksen (SopS 43/76) soveltamisesta on voimassa 21 päivästä joulukuuta 1995.

Noottienvaihto, jolla vahvistetaan Suomen jäsenyyden Euroopan atomienergiayhteisössä edellyttämät muutokset mainitun sopimuksen soveltamiseen, on nähtävänä ja saatavissa kauppa- ja teollisuusministeriössä, joka myös antaa siitä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 8 päivänä tammikuuta 1996

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.