64/1995

Annettu: 01.12.1995

Asetus Venäjän kanssa Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Moskovassa 21 päivänä marraskuuta 1995 Suomen tasavallan ja Venäjän federaation välillä noottienvaihdolla tehty sopimus Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä joulukuuta 1995.

Helsingissä 24 päivänä marraskuuta 1995

Venäjän kanssa Niiralan rajanylityspaikan avaamisesta kansainväliselle auto- ja rautatieliikenteelle tehty sopimus

NOOTTIENVAIHTO 1. Suomen Moskovassa oleva suurlähetystö Venäjän federaation ulkoasiainministeriölle

No 1482

Suomen Venäjän federaatiossa oleva suurlähetystö esittää kunnioituksensa vakuutuksen Venäjän federaation ulkoasiainministeriölle ja ehdottaa, viitaten noottienvaihdolla 24 päivänä huhtikuuta 1990 tehtyyn Niirala-Värtsilän (rm III/67) rajanylityspaikan avaamista koskevaan periaatesopimukseen sekä Suomen tasavallan hallituksen ja Venäjän federaation hallituksen välillä 11 päivänä maaliskuuta 1994 allekirjoitetun Suomen ja Venäjän välisen valtakunnanrajan ylityspaikkoja koskevan sopimuksen 3 artiklaan, että mainittu rajanylityspaikka avattaisiin auto- ja rautatieliikenteelle avoinna olevaksi kansainväliseksi rajanylityspaikaksi 1 päivänä joulukuuta 1995.

Mikäli Suomen osapuolen edellä oleva ehdotus on Venäjän osapuolen hyväksyttävissä, suurlähetystöllä on kunnia ehdottaa, että tämä nootti ja ministeriön vastausnootti katsottaisiin Suomen tasavallan ja Venäjän federaation hallitusten väliseksi sopimukseksi asiassa.

Suurlähetystö käyttää tilaisuutta hyväkseen uudistaakseen ulkoasiainministeriölle korkeimman kunnioituksensa vakuutuksen.

Moskova, 21 marraskuuta 1995

NOOTTIENVAIHTO 2. Venäjän federaation ulkoasiainministeriö Suomen Moskovassa olevalle suurlähetystölle

No 258/2E

Venäjän federaation ulkoasiainministeriö esittää kunnioituksensa vakuutuksen Suomen tasavallan suurlähetystölle ja viittaa suurlähetystön 21.11.1995 päivätyn nootin No 1482:

- - - - - - - - - - - - - - -

Suomen Moskovassa olevan suurlähetystön edellä olevan nootin teksti

- - - - - - - - - - - - - - -

Ministeriö lähtee siitä, että edellämainittu suurlähetystön nootti ja tämä nootti katsotaan kyseistä kysymystä koskevaksi Venäjän federaation hallituksen ja Suomen tasavallan hallituksen väliseksi sopimukseksi.

Ministeriö käyttää tilaisuutta hyväkseen uudistaakseen suurlähetystölle korkeimman kunnioituksensa vakuutuksen.

Moskova, 21 marraskuuta 1995

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.