63/1995

Alkuperäinen sopimus: 40/1984

Ulkoasiainministeriön ilmoitus kannettavien ampuma-aseiden tarkastusleimojen vastavuoroista hyväksymistä koskevalla sopimuksella perustetun pysyvän kansainvälisen komission tekemien päätösten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että kannettavien ampuma-aseiden tarkastusleimojen vastavuoroista hyväksymistä koskevalla sopimuksella (SopS 40/84) perustetun pysyvän kansainvälisen komission (C.I.P.) 23. istuntokaudellaan touko- ja kesäkuussa 1994 tekemät päätökset ovat pysyvän kansainvälisen komission ohjesäännön 8 artiklan mukaisesti voimassa 1 päivästä syyskuuta 1995 lukien.

Päätökset ovat nähtävinä ja saatavissa kauppa- ja teollisuusministeriössä, joka myös antaa päätöksiä koskevia tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 17 päivänä marraskuuta 1995

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.