44/1995

Alkuperäinen sopimus: 41/1978

Ulkoasiainministeriön ilmoitus TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen (TIR-yleissopimus) liitteiden muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että TIR-tullitarkastusvihkoon merkittyjen tavarain kansainvälistä kuljetusta koskevan tulliyleissopimuksen 8TIR-yleissopimus) (SopS 41/78) liitteiden 1, 4 ja 6 muutokset, jotka TIR-yleissopimuksen hallinnollinen komitea on hyväksynyt istunnossaan Genevessä 20-21 päivänä lokakuuta 1994, tulevat voimaan 1 päivänä elokuuta 1995.

Ilmoituksessa mainitut liitteet ovat nähtävinä ja saatavissa tullihallituksessa sekä tullitoimipaikoissa, jotka myös antavat niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 13 päivänä heinäkuuta 1995

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.