31/1995

Annettu: 28.05.1995

Asetus Viron kanssa yhteistyöstä torjuttaessa pilaantumisvahinkoja merellä tehdyn sopimuksen ja siihen liittyvän pöytäkirjan voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Helsingissä 8 päivänä joulukuuta 1993 tehty Suomen tasavallan hallituksen ja Viron tasavallan hallituksen välinen yhteistyötä torjuttaessa pilaantumisvahinkoja merellä koskeva sopimus ja siihen liittyvä pöytäkirja, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 12 päivänä huhtikuuta 1995 ja joiden hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 28 päivänä huhtikuuta 1995, tulevat voimaan 28 päivänä toukokuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Sopimuksen 3 artiklassa tarkoitettu toimivaltainen viranomainen on Suomessa Suomen ympäristökeskus. Siltä osin kuin kysymys on 13 artiklassa tarkoitetun yhteisen torjuntasuunnitelman hyväksymisestä, toimivaltainen viranomainen on kuitenkin ympäristöministeriö.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 28 päivänä toukokuuta 1995.

Helsingissä 19 päivänä toukokuuta 1995

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.