Annettu: 10.01.1995

Asetus Suomen liittymisestä Euroopan avaruusjärjestöä koskevaan yleissopimukseen ja sen liitännäisehtoihin tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Pariisissa 22 päivänä maaliskuuta 1994 tehty Suomen hallituksen ja Euroopan avaruusjärjestön välinen sopimus Suomen liittymisestä Euroopan avaruusjärjestöä koskevaan yleissopimukseen ja sen liitännäisehtoihin, jonka eräät määräykset eduskunta on hyväksynyt 22 päivänä marraskuuta 1994 ja jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 8 päivänä joulukuuta 1994 ja jota koskeva liittymiskirja on talletettu Ranskan hallituksen huostaan 31 päivänä joulukuuta 1994, on voimassa 1 päivästä tammikuuta 1995 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Euroopan avaruusjärjestöä koskevan yleissopimuksen liittymiskirja on talletettu edellä 1 §:ssä mainitun sopimuksen 3 artiklan mukaisesti Ranskan hallituksen huostaan 31 päivänä joulukuuta 1994.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 10 päivänä tammikuuta 1995.

Helsingissä 5 päivänä tammikuuta 1995

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.