100/1994

Alkuperäinen sopimus: 48/1981

Ulkoasiainministeriön ilmoitus helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen 1 liitteen muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että helposti pilaantuvien elintarvikkeiden kansainvälisiä kuljetuksia ja tällaisissa kuljetuksissa käytettävää erityiskalustoa koskevan sopimuksen (ATP) (SopS 48/81) 1 liitteeseen 30 päivänä joulukuuta 1993 tehdyt muutokset, jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 28 päivänä kesäkuuta 1994, tulevat sopimuksen 18 artiklan 6 kappaleen mukaisesti voimaan 30 päivänä joulukuuta 1994.

Ilmoituksessa mainitut muutokset ovat nähtävinä ja saatavissa elintarvikevirastossa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 22 päivänä joulukuuta 1994

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.