102/1993

Alkuperäinen sopimus: 105/1991

Macaon kanssa tehdyn tekstiilituotteiden kauppaa koskevan sopimuksen jatkamista koskeva sopimus

Suomen valtuuskunta ja Macaon valtuuskunta neuvottelivat keskenään Helsingissä 21-22 päivinä kesäkuuta 1993 halukkuudestaan muuttaa ja jatkaa 24 päivänä toukokuuta 1991 allekirjoitettua sopimusta, ottaen asianmukaisesti huomioon kansainvälisen tekstiilisopimuksen, erityisesti sen 4 artiklan ja sen myöhemmät jatkopöytäkirjat. Sopimus saavutettiin seuraavasta:

1. Sopimuksen voimassaoloaikaa jatketaan edelleen kahden vuoden ajaksi alkaen 1 päivänä tammikuuta 1994 alla mainituin muutoksin ja varauksin.

2. Mikäli Uruguayn kierroksen sopimus tekstiilisektorin integroimisesta GATT:iin astuisi voimaan tuona aikana, nämä järjestelyt saatetaan vastaamaan tuota sopimusta sellaisen sopimuksen voimaanastumispäivänä.

3. Yllä mainittuna ajanjaksona sopimuksen kohdassa 5 mainittu prosenttiluku nostetaan kuuteen (6) prosenttiin.

4. Yllä mainittuna ajanjaksona sopimuksen liite I korvataan tämän sopimuksen liitteellä I.

5. Yllä mainittuna ajanjaksona tuote HS 62.12.10.00 - rintaliivit, poistetaan sopimuksen liitteestä II.

Tehty Macaossa syyskuun 21 päivänä 1993 kahtena englanninkielisenä alkuperäiskappaleena.

Liite I

(taulukko on jätetty tästä pois)

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.