70/1986

Alkuperäinen sopimus: 60/1976

Ulkoasiainministeriön ilmoitus psykotrooppisia aineita koskevan yleissopimuksen I, II, III ja IV listan muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että 4 päivänä helmikuuta 1981, 7 päivänä helmikuuta 1984, 12 päivänä helmikuuta 1985 ja II päivänä helmikuuta 1986 tehdyt psykotrooppisia aineita koskevan yleissopimuksen (SopS 60/76) I, II, III ja IV listan muutokset ovat voimassa niin kuin siitä on sovittu. Muutokset on otettu huomioon huumausaineasetuksessa (282/81) ja siihen myöhemmin tehdyissä muutoksissa.

Psykotrooppisia aineita koskevan yleissopimuksen muutokset ovat nähtävänä ja saatavissa lääkintöhallituksessa, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 7 päivänä lokakuuta 1986

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.