56/1985

Annettu: 01.09.1985

Asetus mikro-organismien tallettamisen kansainvälistä tunnustamista patentinhakumenettelyä varten koskevan Budapestin sopimuksen voimaansaattamisesta

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

1 §

Budapestissa 28 päivänä huhtikuuta 1977 tehty mikro-organismien tallettamisen kansainvälistä tunnustamista patentinhakumenettelyä varten koskeva Budapestin sopimus, jonka tasavallan presidentti on ratifioinut 24 päivänä toukokuuta 1985 ja jota koskeva ratifioimiskirja on talletettu Maailman henkisen omaisuuden järjestön pääjohtajan huostaan 1 päivänä kesäkuuta 1985, tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1985 niin kuin siitä on sovittu.

2 §

Edellä 1 §:ssä mainitun sopimuksen 12 artiklassa tarkoitetut sovellutussäännöt ja niihin vastaisuudessa tehtävät muutokset julkaistaan ulkoasiainministeriön ilmoituksena Suomen säädöskokoelman sopimussarjassa.

3 §

Tämä asetus tulee voimaan 1 päivänä syyskuuta 1985.

Naantalissa 9 päivänä elokuuta 1985

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.