23/1985

Alkuperäinen sopimus: 23/1979

Ulkoasiainministeriön ilmoitus vaarallisten aineiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen (ADR) A ja B liitteen muutosten voimaantulosta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että vaarallisten aineiden kansainvälisistä tiekuljetuksista tehdyn eurooppalaisen sopimuksen (ADR) (SopS 23/79) A ja B liitteeseen Ranskan ehdotuksesta tehdyt muutokset ovat sopimuksen 14 artiklan 3 kappaleen mukaisesti tulleet voimaan 2 päivänä kesäkuuta 1982, Espanjan ehdotuksesta tehdyt muutokset 1 päivänä tammikuuta 1983 ja Ison-Britannian ehdotuksesta tehdyt muutokset tulevat voimaan 1 päivänä toukokuuta 1985.

Ilmoituksessa mainitut liitteet ovat nähtävinä ja saatavissa liikenneministeriössä, joka myös antaa niistä tietoja suomeksi ja ruotsiksi.

Helsingissä 10 päivänä huhtikuuta 1985

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.