92/1981

Alkuperäinen sopimus: 29/1923

Ulkoasiainministeriön ilmoitus Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen kuningaskunnan kanssa tehdyn kauppa- ja merenkulkusopimuksen eräiden määräysten voimassaolon lakkaamisesta

Ulkoasiainministeriö ilmoittaa, että Helsingissä 17 päivänä marraskuuta 1989 noottienvaihdolla tehdyn sopimuksen mukaisesti lakkaavat Suomen ja Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneen kuningaskunnan välisen kauppa- ja merenkulkusopimuksen (SopS 29/23) 5, 7, 9 ja 21 artiklan määräykset olemasta voimassa 17 päivästä joulukuuta 1989. Näiden artiklojen määräyksiä sovelletaan kuitenkin edelleen niihin Ison-Britannian ja Pohjois-Irlannin Yhdistyneeseen kuningaskuntaan nähden riippuvaisuussuhteessa oleviin alueisiin, joita sopimus koskee.

Helsingissä 15 päivänä joulukuuta 1989

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.