Valtiosopimukset: 1980

Valtiosopimukset numeroittain

86-63 62-35 33-8 7-1

7/1980
Laki
Laki Marokon kanssa tulo- ja omaisuusveroja koskevan kaksinkertaisen verotuksen välttämiseksi tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
6/1980
Sopimus tms.
Ulkoasiainministeriön ilmoitus Suomen ja Sveitsin välisen lentoliikennesopimuksen liitteen muuttamisesta.
4/1980
Asetus
Asetus Saksan Liittotasavallan kanssa tieliikenneajoneuvojen verotuksellisesta käsittelystä kansainvälisessä liikenteessä tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
SOPIMUS Suomen Tasavallan hallituksen ja Saksan Liittotasavallan hallituksen välillä tieliikenneajoneuvojen verotuksellisesta käsittelystä kansainvälisessä liikenteessä
3/1980
Laki
Laki Saksan Liittotasavallan kanssa tieliikenneajoneuvojen verotuksellisesta käsittelystä kansainvälisessä liikenteessä tehdyn sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
2/1980
Asetus
Asetus Australian kanssa tehdyn ydinmateriaalin siirtoa Suomen ja Australian välillä koskevan sopimuksen voimaansaattamisesta.
Sopimus tms.
Suomen Tasavallan hallituksen ja Australian hallituksen välinen ydinmateriaalin siirtoa Suomen ja Australian välillä koskeva SOPIMUS
1/1980
Laki
Laki ydinmateriaalin siirtoa Suomen ja Australian välillä koskevan sopimuksen eräiden määräysten hyväksymisestä.
Valtiosopimukset numeroittain

86-63 62-35 33-8 7-1

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.