74/1980

Asetus Euroopan talousyhteisön kanssa tehdyn Kreikan liittymisestä yhteisöön johtuvan lisäpöytäkirjan voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministeriön toimialaan kuuluvia asioita käsittelemään määrätyn ministerin esittelystä säädetään:

Suomen Tasavallan ja Euroopan talousyhteisön välillä Brysselissä 6 päivänä marraskuuta 1980 tehty Kreikan tasavallan liittymisestä yhteisöön johtuva lisäpöytäkirja Brysselissä 5 päivänä lokakuuta 1973 tehtyyn sopimukseen (SopS 66 ja 67/73), jonka lisäpöytäkirjan eräät määräykset on hyväksytty 30 päivänä joulukuuta 1980 annetulla lailla (1074/80), ja jonka tasavallan Presidentti on hyväksynyt niin ikään 30 päivänä joulukuuta 1980 ja jonka hyväksymiseen liittyvien toimenpiteiden loppuunsaattamisesta sopimuspuolet ovat toisilleen ilmoittaneet, tulee voimaan 1 päivänä tammikuuta 1981 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 30 päivänä joulukuuta 1980.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.