4/1980

Asetus Saksan Liittotasavallan kanssa tieliikenneajoneuvojen verotuksellisesta käsittelystä kansainvälisessä liikenteessä tehdyn sopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasiainministerin esittelystä säädetään:

Helsingissä 31 päivänä maaliskuuta 1978 Suomen Tasavallan hallituksen ja Saksan Liittotasavallan hallituksen välillä tieliikenneajoneuvojen verotuksellisesta käsittelystä kansainvälisessä liikenteessä tehty sopimus, jonka eräät määräykset on 16 päivänä marraskuuta 1979 annetulla, myös Ahvenanmaan maakuntapäivien osaltaan hyväksymällä lailla (160/80) hyväksytty ja jonka tasavallan presidentti on hyväksynyt niin ikään 16 päivänä marraskuuta 1979 ja jonka hyväksymistä koskevat nootit on vaihdettu 6 päivänä helmikuuta 1980, tulee voimaan 1 päivänä maaliskuuta 1980 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 22 päivänä helmikuuta 1980.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.