38/1977

Asetus eräiden kansainvälistä ilmakuljetusta, jonka suorittaa toinen kuin sopimuksen tehnyt rahdinkuljettaja, koskevien sääntöjen yhtäläistämisestä tehdyn, Varsovan yleissopimusta täydentävän yleissopimuksen voimaansaattamisesta.

Ulkoasianministerin esittelystä säädetään:

Guadalajarassa 18 päivänä syyskuuta 1961 eräiden kansainvälistä ilmakuljetusta, jonka suorittaa toinen kuin sopimuksen tehnyt rahdinkuljettaja, koskevien sääntöjen yhtäläistämisestä tehty, Varsovan yleissopimusta (SopS 26/ 1937) täydentävä yleissopimus, johon liittymisestä tasavallan presidentti on päättänyt 13 päivänä toukokuuta 1977 ja jota koskeva liittymiskirja on talletettu 26 päivänä toukokuuta 1977 Meksikon Yhdysvaltojen hallituksen huostaan, tulee voimaan 23 päivänä elokuuta 1977 niin kuin siitä on sovittu.

Helsingissä 18 päivänä elokuuta 1977.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.