35/1977

Asetus Latinalaisen Amerikan Kehityspankin perustamissopimuksen ja alueen ulkopuolisten maiden liittymistä koskevien yleisten sääntöjen voimaansaattamisesta.

Valtiovarainministerin esittelystä säädetään:

Washington D.C:ssä 8 päivänä huhtikuuta 1959 allekirjoitettu Latinalaisen Amerikan Kehityspankin perustamissopimus ja 9 päivänä heinäkuuta 1976 allekirjoitetut alueen ulkopuolisten jäsenmaiden liittymistä koskevat yleiset säännöt, joiden eräät määräykset on hyväksytty 23 päivänä kesäkuuta 1977 annetulla lailla (571/77) ja jotka tasavallan presidentti on hyväksynyt 23 päivänä kesäkuuta 1977 ja joita koskeva hyväksymiskirja on talletettu Amerikan valtioiden järjestön (OAS:n) sihteeristön huostaan 30 päivänä kesäkuuta 1977, ovat Suomen osalta voimassa 30 päivästä kesäkuuta 1977 niin kuin niistä on sovittu.

Naantalissa 15 päivänä heinäkuuta 1977.

Finlex ® on oikeusministeriön omistama oikeudellisen aineiston julkinen ja maksuton Internet-palvelu.
Finlexin sisällön tuottaa ja sitä ylläpitää Edita Publishing Oy. Oikeusministeriö tai Edita eivät vastaa tietokantojen sisällössä mahdollisesti esiintyvistä virheistä, niiden käytöstä käyttäjälle aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista tai Internet-tietoverkossa esiintyvistä käyttökatkoista tai muista häiriöistä.